2010. november 21., vasárnap

Új munkasarok




Régóta szerettem volna már egy sarkot, ahol nyugodtan és kényelmesen "dolgozhatok", ahol kéznél vannak az eszközök és átlátható rendben sorakoznak az anyagok, kütyük a varráshoz ...
Nagy örömmel fogtam hozzá a rendezgetéshez, amit külön a nagyszerű társamnak köszönhetek, aki mindig partner az ötleteim megvalósításában (legkiválóbb inspirálóm) és íme meg is örökítette az este, hogy hogy is festek munkaközben :)





A nappali egyik zúgában kapott helyet a kreatív terem, új asztallal és tárolókkal, polccal kis rekeszekkel, ahol átlátható rendben sorakoznak az eszközök a varráshoz.
Ennek örömére készültek a hétvégén karácsonyra készülődve az egyedi képeslapjaim, amelyeknek készítése már hagyománnyá kezd válni, hiszen 3 éve kizárólag kézzel készített üdvözlőlapokat kapnak postán a barátok, rokonok, ismerősök, határon innen és túl.

Az ideiek varrástechnikával készültek. Papírból, tapétából vágtam ki formákat és varrógéppel varrtam rá az összehajtogatott színes kartonra. A névjegykártyám is ezzel a technikával készült :)












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése