2012. július 28., szombat

Elkészültem, és a madarak kirepültek...

Hosszú munkám gyümölcse, hogy a "madarak kirepültek" :) vagyis elkészültem vele. 
A szegélye kézzel lett levarrva, ami kb. 4 óra aprólékos munkát jelentett, de megérte, mert jó volt ránézni, hogy a kezem munkája öltésről, öltésre ott van, és összefogja az egész darabot.
Andorás kisfiam is ott volt a fotózáson, amikor a nappaliban kifeszített kötélre csipeszeltem a kész munkát és lefotóztam.









Egy kicsit hozzám nőttek a madarak, nehéz volt elengednem:) De...van már egy újabb terv születőben. Egy BARÁTSÁG takaró, meglepetésnek...jó móka lesz :)

2012. július 16., hétfő

Nyár, kerítés, madarak, most így...


Visszaérkeztünk Csíkból és hozzáláttam az újabb "nagy" munkám befejezéséhez. A madaras falvédő megtetszett valakinek és megkért varrjak egyet neki is, azonban a színek itt másképpen festenek:), az előzőhöz képest.
Ez is ágy fölé kerül majd. Barna kerítés, zöld fű és kék madarak. Boldogságot hozó. Hű ez most ötlött az eszembe, ahogy írom a sorokat...Remélem, hogy boldogságot hozó kék madarak születtek. Itt éppen megpihennek, egy falu széli ház kerítésén...legalább is én így képzelem. Szabad a képzelet, hátha más is eszetekbe jut:) Kíváncsi vagyok...
Egyelőre itt tartok...